Homeopathische
Dierenartsenpraktijk Eygelshoven

Tel. 045 - 5456125  /  06 - 27890499
Begin Homeopathische pagina
Zolang ik me kan herinneren ben ik bezig met de gezondheid en het welzijn van dieren. Toen ik 4 jaar was, wilde ik al dierenarts worden.
Na mijn afstuderen als dierenarts in 1988 heb ik een paar jaar in verschillende dierenartsenpraktijken voor gezelschapsdieren gewerkt.
Om meer te kunnen betekenen voor veel dieren tegelijk, ben ik daarna bij het Ministerie voor Landbouw gaan werken. Ik heb me daar onder meer bezig gehouden met het maken van stukjes van de Gezondheids- en welzijnswet voor dieren. Verder ben ik betrokken geweest bij de registraties van diergeneesmiddelen en bij de AID-controles op dierenwelzijn.
Mariska Jansen met Mauscha
Vervolgens heb ik gedurende drie jaar veel honden, katten, konijnen, cavia’s en hamsters naar tevredenheid kunnen behandelen in mijn eigen gezelschapsdierenpraktijk. Ik gebruikte reguliere, maar ook natuurlijke middelen, zoals homeopathische. Uit praktische overwegingen heb ik vanaf 1 januari 2013 de reguliere diergeneeskunde en de homeopathie gescheiden.
Op afroep werk ik nu regulier bij Dierenkliniek Strijthagen in Landgraaf.
Is het voor u lastig om naar DK Strijthagen te gaan voor een enting, dan kan dat ook in Eygelshoven.
Verder behandel ik in Eygelshoven alleen nog homeopathie-patiënten.
Uw homeopathisch consult bij mij en de homeopathische diergeneesmiddelen worden door de dierziektekostenverzekeringen vergoed als u deze aanvulling heeft gekozen.


                                            Mariska Jansen
Wie ben ik:
Wat doe ik
Saartje en Kiki

Scarlet

Homeopathisch werkend dierenarts
Zuid-Limburg

Tel. 045 - 5456125  /  06 - 27890499 Begin Homeopathische pagina Start

Rea